Sammenlign Refinansiering

Refinansiering

Hvorfor Refinansiere

Det er flere grunner til å vudere refinansiering her er noen eksempler

  1. Samle flere lån til ett hoved lån

    Har du lån og kreditt både her og der? Det kan bli dyrt og komplisert å holde styr på alle renter, regninger og avgifter hver måned. Det kan også innebære at du betaler mer enn du burde på grunn av ulike renter og mange gebyrer. Samler du i stedet alle lån og små kreditter hos oss, kan du spare tusenlapper hver måned. Da har du kun ett lån og én månedskostnad å forholde deg til hver måned, altså du får full kontroll over økonomien din.

     

  2. Få gunstigere betingelser på eksisterende lån

    Har du kun ett lån vil refinansiering handle om å få en bedre rentesats eller bedre vilkår på lånet enn det du har i dag. Det kan hende att rentemarkedet har endret seg, eller at gjeldsgraden din har blitt såpass mye mindre at banken kan tilby en bedre villkår og lavere renter.

Smart å sjekke flere banker

Det kan være smart å sjekke flere banker for ett tilbud og vilkår – Vi har gjort det enkelt for deg ved  å benytte sammenlignings modellen på denne siden.

Betingelser og Renter 

Ved refinansiering får man ett nytt lån og dermed nye betingelser og renter, det er da er det viktig å forstå hva det innebærer.

Formålet med refinansiering er å få gunstigere vilkår som gebyrer og renter, samler man flere små lån til ett lån vil det bli mindre gebyrer.

 

Refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån til erstatning for annen gjeld du har. Ofte handler refinansiering om å samle flere smålån i ett lån. Men refinansiering kan også handle om å øke eksisterende boliglån eller flytte boliglånet fra annen bank.

Det kan være spesielt gunstig å refinansiere dyre smålån eller kredittkortgjeld fordi slik gjeld har ofte høy rente. Ved å refinansiere smålån i ett forbrukslån trenger du bare å forholde deg til én rente som potensielt er lavere. Det blir enklere å betjene gjelden samtidig som du slipper å bruke pengene dine på unødvendige lånekostnader og i stedet bruke de til å betale ned gjelden.